Levende etalages

Vrijdag 15 december | 19.00 tot 21.00 uur

Locatie: Binnenstad Franeker

Op deze avond transformeert Franeker in een magisch sprookjesland tijdens het levende etalage event met als thema sprookjes. Een betoverend hoogtepunt tijdens Kryst yn Frjentsjer. Laat je meevoeren naar een wereld van fantasie en verwondering.

Thema: sprookjes

Bewonder de creativiteit van lokale ondernemers die hun etalages omtoveren tot levende sprookjes, waar bekende en geliefde personages tot leven komen. Van klassieke vertellingen tot moderne interpretaties, elk raam vertelt een uniek verhaal.

Mee doen als ‘etalagepop’ of helpen bij de voorbereidingen?

Heb jij altijd al willen schitteren in de spotlight en de magie van sprookjes tot leven willen brengen? We zoeken nog enthousiaste mensen die het leuk vinden om in de huid te kruipen van bekende sprookjespersonages en de straten van Franeker te veranderen in een sprookjesachtig schouwspel. Of je nu de charme van Assepoester wilt uitstralen, de moed van Roodkapje wilt belichamen, of de ondeugendheid van de Gelaarsde Kat wilt tonen – alle sprookjesfiguren zijn welkom!

Wordt jij de nieuwe Assepoester of gelaarsde kat?

Ben je 16 jaar of ouder en wil je meespelen of meehelpen bij de voorbereidingen? Schrijf je snel in, dan nemen we z.s.m. contact met je op!

Inschrijven deelnemers levende etalages
Minimaal 16 jaar
Op welk mail adres ben je bereikbaar?
Op welk telefoonnummer ben je bereikbaar?